22 Haziran 2007 Cuma

5 günde 5 kilo!!!


1. Gün : 1 kilo patates

2. Gün : 1 kilo yoğurt

3. Gün : 1 kilo sebze

4. Gün : 1 kilo elma

5. Gün : 1 kilo ızgara et


5 günde 5 kilo!!!!!

Var mı başka tarifeleriniz????

12 yorum:

Sebnem'den dedi ki...

yakıştıramadım sana....:))

Verda dedi ki...

Hi Rodrigo

I dont speak a word in spanish :))) Italian yes, but could you write it in english? I believe you are telling me you found me on google and you wish me to visit your blog, which I did anyway...So hope to hear from you again in english.

Tanya's dedi ki...

Verdaaaa..bende haftasonu aldım kiloları geldim:)))

Verda dedi ki...

Anaaaaaaaaa hoşgelmişen... e işte sana göre bir diyet...Uygula ve öl... Şok diyetler üzerine birşeyler yazmak istiyorum ama uzman alanım değil...Laf maf yeriz şimdi ... eeee nasıl geçti, neler yaptınızı dinlemek istiyorum... Buluşalımmmmmmm...

Tanya's dedi ki...

Buluşalıııım..ama ne zaman

Verda dedi ki...

Sıcaklar bitsiiiiiiiiiin.... Kafamız sulanır, bayılırız... Şahsen ben evden çıkmam, çıkamam...Lakin pek bir sıcaktır...

Adsız dedi ki...

Çok güzel bir köpek bu, bakışları pek bir çapkın çapkın..:=))

Verda dedi ki...

merhaba d-chic :)Oğlumu 13 aralık 2006'da kaybettim ve bir şekilde onun anısı için böyle bir blog başlatayım dedim, sonra günlük oldu :)))Sizlerin sitelerinide takip ediyorum, sanırım sende de kedi var :) anlaman kolaydır nasıl insanın hayatını etkiliyorlar...Vito da hayatımın en önemli varlığıydı, herşeyimdi... Tek tesellim ona çok iyi bakmış olmam - son nefesine kadar...Bakışları konusunda haklısın, çok çapkındı çooook :))))

Sybella dedi ki...

Ben üşümek istiyorum,ha bir de senin gibi zayıflamak isteğim var..Gerçi sıcaklardan birşey yiyememekteyim:(

Verda dedi ki...

Üşümeyi çok özledim Sybella... Zaten ben kış severim... Bir de kafama takıldı, böyle ne kadar daha rejim var diye... ben zayıflayayım diye değil...Benim rejim belli: yoğun duygu zamanlarında yemekten kesilip 3 günde 5 kilo rekorum vardır... Vücut su mu kaybediyor, beyinden kan mı azalıyor bilemem...Şu şok diyetlere taktım...Çok kötü ya...

Unknown dedi ki...

yaaa güzelim yaptığın zeytin yağlı yaprak sarmanın tadı hala damağımda :) ondan sonra kilo verelim diyorsun, ayıp olmuyor mu biraz? :)

Adsız dedi ki...

AAAA çok üzüldüm :(((
KEdisi olan NONİM ama fark etmez yakın arkadaşız.Bu arada kedisi de öldü o da üzgün zor işler bunlar, seninde başın sağolsun.