13 Ocak 2008 Pazar

2008 - New beginnings!

2008'in ilk yazısını, Ocak ayının ortasında yazıyorum, doğru... Ama geçerli sebeplerim var... Bir defa 14 Ocak itibarıyla yeni işime başlıyorum. Kasım ayının 15'inden beri iş hayatımla debelendim, bayağı bir stres yaptım işsizlik oranına katkı yapacağım diye ama olmadı!!! İnsanın işini, sevdiği işi yapması çok önemli...Bunu söylemeye, tartışmaya gerek yok... Ve ben yarın itibarıyla hem yaklaşık 15 seneden beri içinde bulunduğum sektörü bırakmadan, hem 6 senelik kurumumda kalarak hem de öz mesleğimi, uğruna üniversitede okuduğum meslek dalında çalışmaya başlıyorum.

Anlayacağınız 2008'e iyi bir başlangıç yaptım...Bu dönemimde beni asla yalnız bırakmayan, beni benden iyi tanıyan, bana akıl hocalığı yapan babama, anneme ve ablama, kısaca aileme teşekkür ederim. Hep destek oldular, attığım her adımda. Fikir verdiler, tecrübelerini paylaştılar. İyi ki varlar.

Bu arada iyi ki var derken aklıma geldi; iyi ki bir i-phone'um var. Kullanmak için yaklaşık bir aydır 'hack'lenmesini bekliyorum; ve elime aldığım günden bu yana, içim içimi yese de, kullanamıyorum. Benim gibi teknoloji hastası birinin elinde böyle bir oyuncak olupta kullanamadan oturmak içler acısı bir durum. Ablam Yasmin doğum günüm için bana hediye almış...Süpersin Yasmin! Doğum günü hediyem için teşekkürler!


Ah evet! Yeni yıla girmeden 1 gün önce, doğum günümde geçti; Belçika'da! 28 Aralık - 1 Ocak tarih aralığında ki zamanımı Belçika'da geçirdim. Zaten yeni yerleri görmeyi, yeni tatları tatmayı, yeni insanları tanımayı oldum olası severim. Belçika molasıda bana iyi geldi. Ghent, Oostende ve Brugge... Bu 3 şehirin en güzeli Brugge idi. Tam anlamıyla biblo şehir...Muhakkak görülmesi gereken şehirlerden biri. Belçikalıların yemeği, şarabı ve tabii ki çikolatası bilinen değerlerinden... Çikolata hastası biri için (BEN!) söyleyecek birşey yok. Her köşe başında bir çikolata yiyesim vardı. Yedikçe yiyesim geldi. 1 kadeh şarap, 3 parça çikolata... 1 bardak bira, 4 parça çikolata... 1 kadeh şampanya, 5 parça çikolata... Hediye getirmiştim tanıdıklarıma ama kusura bakmasınlar... Hepsini kendime saklıyorum. Oh afiyetle yiyorum!





Şimdi kısa süreli tatillerime biraz ara vereceğim yeni işimden dolayı ama yine de Cuma - Pazar bir yerlere kaçarsam sizlerle paylaşırım. Milano beni bekler, Prague beni bekler, Amsterdam beni bekler..Ve tabii Londra...Londra orada durmuş "Verda" diye beni çağırıyor... Ama önce işim. Önce işime başlayayım, çünkü şu an benim için en önemlisi o. Hemen Pazartesi olsun ve yeni işime başlayayım diye sabırsızlanıyorum... Dualarınız, iyi niyetleriniz benimle olsun... Kısa sürede işi kavrayıp, daha üretken biri olmak istiyorum. İstemek de işin yarısıdır zaten...

Herkesin yeni yılının verimli ve sevgi dolu geçmesini diliyor, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle hepinizi selamlıyorum...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Oooohh!!!At last.You're back.You're more than welcome my dearest little sis.Good luck with your new job and old choices in life.Hope you did understand what i mean with the latter.Luv ya.

Verda dedi ki...

I love that "my little sis". Made me feel secure. Thank ya for all babes. Luv ya 2. - A LOT!

Tanya's dedi ki...

Verdacım,

ne güzel şeyler olmuş yahu..yokken ben..bir araya gelelim de anlat bu yeni işi..hem yanı yerde hem kendi dalın..noluyo bakalım?

Öptüm

Verda dedi ki...

Valla anlatırdımm ama o zaman da görüşemiyoz. yüzyüze gelince... sen döndün demek :))) hadi hemen buluşak diyom????Perşembe???

Tanya's dedi ki...

Verdacım Perşembe buluşalım..nerde??

Sebnem'den dedi ki...

tatlişko...yeni işinde başarılar mutluluklar dilerim..dua et banada ben de bir iş bulayım artık..
hadi işi gücü bahane etmede buluşalım..

Verda dedi ki...

Şebocan
Önümüzdeki hafta daha rahat olabilirim fıstık. Lütfen buluşalım artık. Bu hafta yeni iş diye pek prog yapamadım. Hep geç geldim evime akşamları...