22 Kasım 2008 Cumartesi

Nereden başlasam...

Resmen  blogumu terk ettim. Onca zaman aradan sonra, dallanıp budaklanmadığına şaşırdım. Normaldir. İnsanların işi olduğu zaman, kendilerine daha çok zaman ayırabildiği bir gerçek. Ben de işe gittiğim zaman sabah haberlere ve maillerime göz attıktan sonra, bloguma girer, yorumları değerlendirir, diğer arkadaşlarımın bloglarına bakar yorumlar yapardım. Bunun en güzel taraflarından biride, yorum bırakmayanların bile hayatımdaki gelişmelerden haberdar olmaları idi. Annem, babam, ablam gibi...
 
Doğal olarak bu kadar zaman ara verince, insan nereden başlarım düşüncesiyle hiç yazmaya başlamak istemiyor. İnanın yaklaşık bir haftadır hemen her gün bir yazı yazmaya başladım. Hepsi de kayıtlar listesinde yayınlanmayı bekliyor. Hepsi de farklı konularda ve hepsi yaklaşık 3 satır. 

Neyse bu da bir başlangıçtır diyor, gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim haberimi vermek istiyorum. Kaldığımız yerden hızlıca devam etmek gerekirse, en bomba gelişme, yaklaşık 2 aylık hamile olduğum haberi. Kolay bir dönem geçirmiyorum. Hareket etmeye, aktif bir hayatı olan ben, yaklaşık 1 aydır doktorun ve yakınlarımın isteğiyle, evden dışarı nadiren çıkıp, günboyu uyuyor, ve evet hep uyuyorum. Sadece bu. Diğer dünyayla tek bağlantım bilgisayarım. Arada, ama çok nadiren dışarı yemeğe gidiyorum. 
Ama o da evime yakın yerlerde. Yine Kasım ayı ve babamın doğum günü mesela. 14 Kasım'da Moda Deniz Klubüne gittik. Çok keyifli geçen bir akşamdı. Bir de dün akşam Cemil'in dayısının Istanbul'a yapmış olduğu 3 günlük ziyaretin şerefine Koço'da yemeğe gittik. 

Vücudumun dışındaki hayatla ilgili pek bir gelişme yok; ama sanırım vücudumun içinde inanılmaz değişiklikler yaşamaya başladım. En belirgini bitmek bilmeyen bulantılar...Bir de hiç üşümeyen ben, devamlı üşüyorum. Huysuz, sinirli veya huzursuz asla değilim. Aksine çok sakin ve bambaşka bir huzurla kaplıyım. Şimdi de, önümüzdeki haftalarda doktorumdan gelecek iyi haberleri bekliyorum. Umarım herşey iyi gidecek ve ben eski hayatıma tam anlamıyla olmasa da, kısmen geri dönebileceğim. Bu arada değişim demişken, çok eğlenceli bir site keşfettim. Fotoğrafınızı koyuyorsunuz, 1950 ile 2000 yılları arasında istediğiniz saç modelini kendinize uyguluyorsunuz.... İki örnek var aşağıda çok hoşuma gitti. 

Unutmadan : www. yearbookyourself.com

Ama sizleri arayı çok açmadan,  gelişmelerden haberdar etmeye devam edeceğim... En kısa zamanda görüşmek dileğiyle...Hem de çok kısa bir süre içinde....

14 yorum:

Taylan Sezginer dedi ki...

çok sevindim geri dönmene, bebeğe de:)))

Adsız dedi ki...

Her yazıda ayrı bir şok yaşatıyorsun ama sen :):)
Çook sevindim.
Harika bir haber:)
öpüyorum

Adsız dedi ki...

Oh be madame,at laaaaasttt.We all missed you.

Verda dedi ki...

Bartoncum...Valla ne kadar zormuş onca aradan sonra yeniden yazmak. Sevindiğine ben de sevindim ama :))))

Verda dedi ki...

Zeyacım, inan ilk başta bende şo oldum, biraz zorlu bir dönem atlatıyorum, ama pozitif kalıyorum ki herşey iyi olsun...Çok teşekkürler iyi dileklerin için..

Verda dedi ki...

Adsız, i always miss you. Come!!!

ece arar dedi ki...

gelişmeler harika... yine yaz.... bulantı geçer yakında.

Verda dedi ki...

Ececim selamlar. Bu bulantılar bitmek bilmieyecek gibi. Bitecek elbette de... yani... :))))

Ersin dedi ki...

hoş geldin hepsi hayırlı olsun
bol yazı artık,,,,,

Verda dedi ki...

Çok teşekkürler Ersincim. Evet bundan böyle bol bol yazı.

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Merhaba Verda:) Yine çok güzel bir haber! Eşini ve seni tebrik ederim! İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız! Sevgiler...

Sebla

Verda dedi ki...

Sebla ya da Kirpikteki gözyaşı selamlar. Güzel dileklerin için çok çok teşekkürler. Hem de çok. Sevgiler,

Tanya's dedi ki...

Aaaaa Verdaaaaa,

Ofiste yoktum..koşturuyordum aa Verda bloğu yenilemiş dedim..hınk diye kaldım..gerçi bomba haberden falan hafif uyanmıştım ama yine de sen söyleyene kadar vırıldamama kararı almıştım..

çok sevindim çok...süper haber..

Verda dedi ki...

Tanyaaaaaa...


Canım tel de dediğim gibi hepimiz için hayırlı olsun. Dİ mi yani? Canım ya.....Çok yaşa emi!