15 Haziran 2009 Pazartesi

Annem, babam geliyor!!!! Heyooooo!!!


3 aydır... 3 aydır annemi ve babamı görmedim. Çok özledim onları... Aralarında en çok ablamı özlerim ama o sağolsun burada... Yasmini zaten 3 gün görmeyince çok özlüyorumda... Annem ve babamı başka bir özledim. Bu gece, yani IStanbul saati ile Pazartesi sabahı annem yola çıkıyor. LOndra'ya gidecek. Sonra Perşembe babam Londra'ya gidecek ve oradan birlikte buraya, New York'a gelecekler....

Bir an evvel Perşembe olsun...

Ve... bir sorun çıkmaz ise, kız 22 Haziran Pazartesi aramıza katılacak...Sizleri haberdar edeceğim... Artık hakkaten de az kadlı... :)))

9 yorum:

Tanya's dedi ki...

Verda,

COk sevindim anne babanın gelmesine..oleeeeeey.

Ne 22 haziran mı? Verda hiç birşey kalmamışsüper şahane...sen bizi haberdar edemez isen Yasmin etsin..ölürüz burda meraktan.

Herşey en rahat en sağlıklı şekilde olsun..öpüyorum kocaman.

Ersin dedi ki...

Süper olmuş, haydi gözün aydın Verda'cığım, herşey güzelce olsun, mutluluk olsun...

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Şaka gibi:) 9 ay geçmiş bile...Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah prensens! Şimdiden geçmiş olsun! İstanbul'dan sevgiler...

enne dedi ki...

Az kalmış, ne güzel. Minik kuzu geliyor yakında. Hala isim belli değil galiba:)

Verda dedi ki...

Tanyacım

Sorma bende annemleri iple çekiyorum... Ama hakikatende az kaldı. Sizleri merakta bırakmam. Haberdar ederiz. Dileklerin için şimdiden teşekkürler.. Canımsın.

Verda dedi ki...

Ersincim.. Bazen kabuslar görüyorum, ama dualarım hep sağlıklı, rahat ve güzel bir doğum olması dileğiyle..Bu bekleme işi kolay değilmiş... :))))

Verda dedi ki...

Çok sevgili Kirpikteki Gözyaşı... Çok çok teşekkürler... Çok çok heyecanla bekliyorum. bekliyoruz... Çok çok sevgiler :)))

Verda dedi ki...

Sevgili Enne.. Dilekler için teşekkürler.. Yok isim hala belli değil. Şimdi aklımızda başka bir isim var; Suri'den çok fazla Tom Cruise diye vazgeçtikde... Şimdi eski türkçede anlamı damla olan Katre favorilerden... Ama dediğim gibi henüz belli değil :)))

Tanya's dedi ki...

Verdaaaa,

Noldu...bebek geldi mi?..ben sana dedim ki yasmin yazsın..ölücez meraktan burda.