8 Haziran 2009 Pazartesi

Kısa bir bilgi...

Nihayetinde 37. haftamdayım. Bu da şu demek: Bundan sonraki 3 hafta içinde bebek her an doğabilir. Yani fırındaki mercimek pişti... Herşey yolunda...Bir terslik olmazsa 15 gün sonra doğum gerçekleşecek. Ve inanın kendimi hiç bu kadar rahat hissetmemiştim. Bir iki kere kasılmalarım oldu ama panik yok. 
Annemlerin gelmesini bekliyorum şimdi. Ablam burada. Cemil burada... Annem ve babam yolda... Açıkça annemi ve babamı bu kadar özleyeceğimi bilmiyordum. Onları çok özledim. Evimi, düzenimi çok özledim. İstanbulu'da... Ama haberleri takip ediyorum yine acaip acaip şeyler. Daha bugün okudum, bir çocuk cesedi bir nehirden çıkartılıyormuş ve çekirdeğini kapan gelmiş izlemeye... Off... İnsanlara bak... Kafa yapılarına bak... Duyarlılığa bak... Daha neler neler var benim ülkemde. 

Ama kendi düzenime, kendi dünyama, kendi arkadaşlarıma gelince akan sular duruyor. Hepsini çok özledim. Hepinizi çok özledim. Ama az kaldı... Şu kız dünyaya gelsin... Ha bu arada isim hala yok. Suri de kaldık; anlamı benim ismimle aynı olduğu için başka bir sevdim... Bir de Maral var... Bakalım... Yepyeni bir şey de olabilir. Ya da çok çok eski ve klasik. Hep birlikte göreceğiz :) 
Yasmin ve ben deniz taxi ile Brooklyn'den Manhattan'a dönerken...Daha doğrusu dönmüşüzde... Yanaşmayı beklerken :)

5 yorum:

Ersin dedi ki...

Sevgili VErda'cığım,

Umarım hepsi en güzel şekilde ve tam amanında olagelecek, key,fle doğumunu yapıp mutlulukla kucağına alacaksın.
Ömrün boyunca çooook seveceksin...
İnşallah herşey çok iyi olacak..

Tanya's dedi ki...

Verdacım,

Cok heyecanlandım..herşey keyifle olsun..huzurla olsun..Suri şahane olur..

Ara ara yaz..ben o resimde senin göbee görmek isterdim yahu..hani göbek?

Öpüyorum kocaman..özledim çok.

Verda dedi ki...

Sevgili Ersin,
Bende aynen aynılarını diliyorum. Hepimiz içim. Her zaman... Döndüğümde görüşeceğiz... Çok çok sevgiler :)

Verda dedi ki...

Tanyacım.. Göbek büyüdü ama kocaman değil. Bugün dr randevu var. Bakalım nasıl gelişmeler... Az kaldı azzzzz....Bende çok özledim... Yazarım ara ara ama buradan yazmak zormuş. Bir koşuşturma bir koşuşturma anlatamam... Ama en önemlisi sağlık. SOnrası kolay :) Gelince bol bol görüşeceğiz... Sizi öpüyorum.. Canlar...

Unknown dedi ki...

Verda'cım selam,
Bak acaba kız mı erkek mi , nasıl olacak, nerede doğum olsa diye düşünürken, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin :) az bir zaman kaldı, senle birlikte burada hepimiz çok merak ediyoruz gelecek olan prensesi.
Geçen gün Sibel'le kulaklarını çınlattık, isim aradığından bahsetti, ben "Suri" yi sevdim, senin isminle aynı anlamı taşıyor olması açıkçası bu ismi sevmemi sağladı. Neyse bunları düşünmek için yine de zamanın var.
Sizi çok özledik, Cemil'i de öp benim için

Sevgiler
Şebo