29 Şubat 2012 Çarşamba

1 Question and 0 answer...


Evde temizlikçiler var... İçeriden Maralın sesi geliyor...

Sesini duyurmak için bağıra bağıra arka arkaya : "Senin evin çok uzakta değil mi? Senin evin çok uzakta değil mi? Senin evin çok uzakta değil mi? Senin evin çok uzakta değil mi?"

diye soruyor... Ama sesini sağır sultan duyar... O kadar bağırıyor...

Cevap : "evet".

Maral da acaip sakin ve düşük bir ses tonuyla soruyor : Neden?


Bayılıyorum bu sorulara :))) Hiç bitmeyen ve asla cevabınız olmayacak sorular... her gün binlerce defa :)

4 yorum:

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

İnsana resmen bir kal geliyor o anlarda değil mi :)

Bu arada yazmışsınız haberdar et öksürük olayı için.Durum bildiriyorum efendim :) meğerse ilk gittiğim dr yanlış tedavi uygulamış.Güya doçent güya özele gittim ama beni deli etti ve öksürük asla kesilmedi.Yediğim her şey boğazı mahfetti ve astım şiddetlendi ...


Bir hoca buldum araştırdım .Nişantaşında allerji ve göğüs hastalıkları uzmanı.Ayşe Fidan Baturalp ...sinüs filmlerime baktı elçin senin sinüs dolu nasıl sana doktorun boş der.arkadan ciddi geniz akıntısı var buna bağlı ve astımı tetikliyor doğal olarak .
Ve asla astımlılara verilmemesi gereken 2 tane ilaç vermiş.Türkiye deki doktorların yeni çıkan ilaçları hemen hastalara vermelerini anlamıyorum( kendisi bu arada 1 hafta burda 3 hafta Fransa da hoca ).Yüzlerce ilaç var astımlılar için ama herkese veremezsin bunu dedi.

Gidip şimdi ilk dr u öldüresim var .Boşa giden 1 ay ve yemek yemediğim için verilen 11 kilo !

Ve ilk kez duyduğum bir teşhis koydu .Şikayetlerin Boğaz Reflüsü belirtisi gibi dedi.Ve astım hastaları ile sıkı bir bağlantısı var bu hastalığın araştırdım.

Hala devam öksürük özellikle yemek yediğim zaman .Ama şükür eskisi gibi değilim .Şimdi allerji hapları bittikten 3 hafta sonra yapılması gereken testler var .Umarım artık sonuç alırım

Tanya's dedi ki...

Bizde daha başlamadı bunlar, heyecanla bekliyorum:)

Verda dedi ki...

elçincim. Cooook geçmiş olsun. Ne yapacan bu ilk doktoru? Bunlar zeytinyağı gibi su üstünede çıkabiliyorlar... İşin zor. Umarım herşey iyi olacak yakında... Yaşadıklarını anlayabiliyor ve gerçekten çok üzülüyorum. Ama neyse ki iyi bir dr bulabilmişin :)

tekrar tekrar geçmiş olsun

Verda dedi ki...

Tanya... Bak bir başlasın... Yerlere yatacaksınız gülmekten... Benim yüzüme gülücük koyuyor her gün... 50000000 defa :))))