25 Ocak 2009 Pazar

Mim'li photo ve Maya...

Şebo beni de mimlemiş 4x4 resmi ile ilgili. Hemen vakit kaybetmeden koyuyorum. Aşağıdaki resim 2007 Eylül ayında, Los Angeles'da Melrose Avenue'da yürürken Yasmin tarafından çekilmiş bir resmim. Havasıyla, suyuyla, insanlarıyla, gündüz ve gece hayatıyla benim çok sevdiğim bir şehirde...Los Angeles'da çekilen bu resmim, dördüncü klasörümün dördüncü fotoğrafı... 

Gelelim diğer mevzulara... Kız ismi ile ilgili çok güzel alternatifler çıktı, herkese teşekkürler. Hala değerlendiriyorum. Ama "Su" ve "Maya" hala favorilerimden. Sadece Maya'da biraz duruyorum, çünkü aynı zamanda benim diğer köpeğimin, daha doğrusu annemlerin köpeğinin adı da Maya... Kendisi aşağıda..


Aşağıdakilerde rahmetli Vito ile birlikte çekilmiş fotoğraflarından bir iki adedi...Sırasıyla: Vito'yu öperken, evin önünde gölgelenirken, ve Vito'ya kaptırdığı oyuncağını takmıyor havasında bembeyaz 32 dişini birden bana gösterirken!!!


Köpekler beni mutlu ediyor. Her hareketleri, her türlü bakışları... Umuyorum çok kısa sürede bir tane daha evimize konuk olur... Sabırsızlıkla bekliyorum!

6 yorum:

Sebnem'den dedi ki...

Aaaaaa Vitocuk...Maya'nın gülen fotosuna bittimmmmm...
Isim olarak favorım Su......

Dila dedi ki...

Resimler çok tatlı . Maya süper isim ben kızım olur ise Mina düşünüyorum o da gerçekten çok hoş :)

Tanya's dedi ki...

Verdaaa,

Ben ikisini de sevmiştim..Mayanın popüler olma durumu var sadece...Yoksa sizin maya olmuş..nolur yaw..dost onlar.

Verda dedi ki...

Sebnemcim fotolr gerçektende çok talı di mi? Su ismini bugün sildim aklımda. Çok popüler olacak gaşiba.. Ve herkes Su olacak gibi... Bakalım...

Verda dedi ki...

Dilacım selam. Mina fena değil gibi. Hatta çok güzel. Ama olmazzzzz...Kızın olursa Mina de lütfen. Ben sana bırakıyorum bu güzel ismi :)))

Verda dedi ki...

Tanyaaaaaaaaaaa

Maya çok şeker bir kız di mi? Bence de ikisi de Maya olabilir. Ama nasolsa zaman daha çok. oooo... Daha neler çıkar....