21 Nisan 2008 Pazartesi

Haagen Dazs!






Blogumun ilk sayfasına şöyle bir baktım; içim daraldı... Kullandığım resimler ne kadar depresif, karanlık ve iç karartıcı... Şeytan çıkarma bloğu gibi olmuş. Aklımda yazılacak pek birşey de yok. Ama ben güzel, iç açıcı bir iki resim kullanarak, 1-2 şey söylemek istedim.
Önümde heyecanlı bir olay, bir tatil, bir mesele yok. Yeni iş son dört aydır devam. National Geographic Mayıs ayında, Çin Özel sayısını çıkartıyor; Çin'le ilgili anlatabileceğim pek çok şey var, ama ilgiliyseniz dergiyi alın derim.
Ben çalışırken arada aklıma gelen şeyleri google'larım. Bugün Haagen Dazs'a baktım. Sitesine bir gireyim dedim. Hem içim açıldı, hem acıktım, hem de moralim bozuldu - neden Istanbul'da hepsi yok diye!
Eminim ki daha evvel yazmışımdır; Londra'da ne boyutlarda yediğimi...Fırın eldiveni ile (ellerim soğumasın diye) kutunun içinden yavaş yavaş, sindire sindire yediğimi muhakkak anlatmışımdır. Hatta blogumun resimlerinde bile var; Vanilla/Butter Pecan en sevdiğim çeşidiydi. Bakayım dedim; neleri var, neleri yok, neler yeni diye... Siteye bir girdim; dağıldım. Hem de kelimenin tam anlamıyla. Neler çıkarmış, neler... A-ha siz de girin ve görün : http://www.haagen-dazs.com/

Mutlu düşünün, mutlu olun - Benim bugünkü mutluluğum bu tatda, bu dondurmada...

Çok yaşa New York, Bronx'lu karı koca, Rose and Reuben Mattus!

İyi haftalar...



6 yorum:

Tanya's dedi ki...

Eee kötüsün ama Verdacım,

Olacak iş mi şimdi bu..yahu ne dicem haagen dazs var artık burda da..ben görüyorum hep..haaa ama tüm çeşitleri yok tabi..

Ay hiç sevmem dondurmayı benim bile canım istedi.

Verda dedi ki...

Ya aşkım var var ama 2 çeşidi var.Bir de çok pahalı burada ya... - Gerçi çok da değil... değer kesinlikle değer de...Cimrilik geldi bana :))) Canım yine çok istedi.. Tatlı krizim geldi yine..belli oldu.

Ali Usta da var. Moda'da..Bademlisi. hmmm...Geçen Pazar 4 top yedim. Nefes almadan. Bir 8 top daha rahatlıkla yerim heralde. Nedir ki bu dondurma aşkı, değil mi ama?

Sybella dedi ki...

Verda şekerimmm ne olacak bu tatlı halin:)

Verda dedi ki...

Valla ben de bilemedim. Hafta içi 3 gün ceza gibi detox yapıyorum (adı deto kaldı aslında sadece sağlıklı - çiğ meyve sebze yiyorum da) hafta sonu saldırma durumları oluyor.
hahahahaha

dengeye bak :)Tanya nın düğününde hatırlıyorsun değil mi? Nasıl porsiyon porsiyon yemiştim. Ama tatlılar da şahaneydi ya...hadi sen de düğün yapta, senin de düğününde pasta yiyelim :)))))))

Adsız dedi ki...

You're sweeter and more delicious than any of the above...Luv ya lots........

Verda dedi ki...

İsimsiz....

YOU ARE. And you know I love you the most!

Big big big fat kiss